Teamviewer

De meest gebruikte applicatie om support te bieden op afstand

Downloaden

AnyDesk

Een vergelijkbaar alternatief voor TeamViewer. In sommige situaties de betere keuze.

Download Client

FortiClient VPN Windows

De client voor Windows, MacOS, iOS, Android en Linux. Hiermee bouwt u een veilige verbinding op naar ons Datacenter. Alleen te gebruiken in combinatie met een TNS IT Token.

Windows: Downloaden

FortiClient VPN MacOS

De client voor Windows, MacOS, iOS, Android en Linux. Hiermee bouwt u een veilige verbinding op naar ons Datacenter. Alleen te gebruiken in combinatie met een TNS IT Token.

MacOS: Downloaden

FortiClient VPN Android

De client voor Windows, MacOS, iOS, Android en Linux. Hiermee bouwt u een veilige verbinding op naar ons Datacenter. Alleen te gebruiken in combinatie met een TNS IT Token.

Android: Downloaden

FortiClient VPN iOS

De client voor Windows, MacOS, iOS, Android en Linux. Hiermee bouwt u een veilige verbinding op naar ons Datacenter. Alleen te gebruiken in combinatie met een TNS IT Token.

iOS: Downloaden