Hieronder zie je ons vaste team! 
We huren regelmatig externe collega's in voor projecten of voor overige expertise. 
Onze diensten leveren wij met een glimlach en we houden van een informele manier van samenwerken, onderling en richting onze klanten. 

MarinoMarino

Marino

Maak kennis met Marino Leenen, de oprichter van TNS IT. In 2007 heeft hij het opgestart. Vanaf 1990 is hij werkzaam in de IT branche en hiermee heeft hij dus meer dan 30 jaar ervaring! Gaat graag uit eten en is niet vies van een potje tennis.
MaikelMaikel

Maikel

Ook stellen wij Maikel Minten aan je voor, sinds 2020 mede eigenaar van TNS IT. Vanaf 2012 werkzaam bij TNS IT en in 2006 begonnen in de branche en daarmee inmiddels meer dan 15 jaar aan werkervaring! Maikel houdt van snelheid en Hollandse pot.
TommyTommy

Tommy

En ook willen we je graag laten kennis maken met Tommy Schoeber, in 2018 begonnen met werken bij ons. Direct na het afronden van zijn opleiding, hij beschikt inmiddels over 5 jaar werkervaring. Tommy bouwt graag zijn eigen game PC's en hij is wel vies van een potje tennis.
Gabriel Gabriel

Gabriel

Hierbij stellen we onze nieuwste aanwinst aan je voor: Gabriel Perek, in 2019 begonnen met werken in de IT. En sinds februari 2023 versterkt hij ons vaste team. Met zijn 21 jaar is hij onze jongste kracht. Gabriel houdt van snelheid op zijn skateboard. Foto volgt!
DavonDavon

Davon

Ook willen wij graag onze stagiaire Davon Koks nog voorstellen! Met zijn 18 jaar is hij onze allerjongste kracht. In juli 2023 heeft hij zijn studie afgerond en tot die tijd heeft hij bij ons zijn afstudeerstage. Davon sleutelt graag aan auto’s en heeft een passie voor motors.