Hieronder zie je ons vaste team! 
We huren regelmatig externe collega's in voor projecten of voor overige expertise. 
Onze diensten leveren wij met een glimlach en we houden van een informele manier van samenwerken, onderling en richting onze klanten. 

MarinoMarino

Marino

Maak kennis met Marino Leenen, de oprichter van TNS IT. In 2007 heeft hij het opgestart. Vanaf 1990 is hij werkzaam in de IT branche en hiermee heeft hij dus meer dan 30 jaar ervaring! Gaat graag uit eten en is niet vies van een potje tennis.
MaikelMaikel

Maikel

Ook stellen wij Maikel Minten aan je voor, sinds 2020 mede eigenaar van TNS IT. Vanaf 2012 werkzaam bij TNS IT en in 2006 begonnen in de branche en daarmee inmiddels meer dan 15 jaar aan werkervaring! Maikel houdt van snelheid en Hollandse pot.
DavonDavon

Davon

Ook willen wij graag Davon Koks voorstellen! Met zijn 18 jaar is hij onze allerjongste kracht. In juli 2023 heeft hij zijn studie afgerond en is hij officieel bij ons in dienst gekomen na het afronden van zijn afstudeerstage. Davon sleutelt graag aan auto’s en heeft een passie voor motors.

Valdrit

Valdrit Metaj is sinds medio 2022 werkzaam in de IT. Sinds juli 2023 versterkt hij ons vaste team van systeembeheerders. Valdrit is 28 jaar jong, hij haalt er voldoening uit om ons team te versterken en onze klanten verder te helpen. Ook wordt hij blij van het buitenleven. Foto volgt!