Advies en implementatie

Advies en implementatie

Advies
Als u met ons aan de slag gaat dan kunnen wij uw organisatie op verschillende vlakken van advies voorzien.

Uiteraard adviseren wij u over een nieuwe automatiseringsomgeving voor uw onderneming. Maar ook voor kleinere (deel)projecten kunnen wij nuttig advies geven. Zo geven wij antwoord op vraagstukken die gaan over het beter benutten van de aanwezige hardware en functionaliteiten.

Wij bieden het voordeel dat we in veel diverse IT omgevingen onze kennis vergroten. U kunt van deze kennis gebruik maken!

Second Opinion
Regelmatig komt het voor dat wij worden gevraagd om een bestaande IT omgeving tegen het licht te houden. Dit verloopt vaak in goed overleg met uw eigen IT afdeling. 

Ook in crisis situaties waarin u niet meer kunt terugvallen op een IT afdeling kunnen wij u adviseren over de te nemen stappen om de zaak weer onder controle te krijgen. Onze mensen staan klaar om er voor te zorgen dat uw organisatie op het gebied van automatisering blijft functioneren.

Klankbord
Wij merken dat er behoefte bestaat bij organisaties (en zelfs IT afdelingen) dat zo nu en dan objectief naar hun werk en ideeën gekeken wordt. Zie het als een extra klankbord. Op deze manier kan tijdig bijgestuurd worden als dat nodig mocht zijn en worden desinvesteringen voorkomen.

Implementatie
Door alleen gebruik te maken van A-merken kunnen we voor een probleemloze implementatie zorgen. Zoals u mag verwachten leveren wij u de hard- en software die daarvoor nodig is.