Advies
 

Wij bekijken samen met onze klanten wat zij nodig hebben en op die manier leveren wij alleen diensten die passend zijn en hiermee krijgt iedere klant bij ons automatisch maatwerk geleverd.  

Wanneer je op zoek bent naar een sparringspartner, advies of bijvoorbeeld worstelt met een complex IT vraagstuk dan willen wij graag meedenken en je van het juiste advies voorzien.

Second Opinion

Regelmatig komt het voor dat wij worden gevraagd om een bestaande IT omgeving tegen het licht te houden. Dit verloopt vaak in goed overleg met de eigen IT afdeling. 

Ook in crisis situaties waarin je niet meer kunt terugvallen op een IT afdeling kunnen wij je adviseren over de te nemen stappen om de zaak weer onder controle te krijgen. Onze mensen staan klaar om er voor te zorgen dat jouw organisatie op het gebied van automatisering blijft functioneren.

Klankbord

Wij merken dat er behoefte bestaat bij organisaties (en zelfs IT afdelingen) dat zo nu en dan objectief naar hun werk en ideeën gekeken wordt. Zie het als een extra klankbord. Op deze manier kan tijdig bijgestuurd worden als dat nodig mocht zijn en worden desinvesteringen voorkomen.

Wij bieden het voordeel dat we veel diverse IT omgevingen leveren in uiteenlopende branches en op deze manier is onze kennis door de jaren heen ontzettend gegroeid. Onze klanten maken van deze kennis gebruik! 

Implementatie 
 

Wanneer je na een goed advies de implementatie door ons wil laten uitvoeren dan zorgen wij dat dit in samenspraak met jullie probleemloos zal verlopen.