Private Cloud

We leveren complete werkplekken vanuit onze eigen private cloud. Herkenbaar, schaalbaar, betaalbaar en uiterst betrouwbaar.

Online Werkplekken

Ideaal

Waarom deze ideaal zijn is heel simpel: ze zorgen ervoor dat je altijdoveral en veilig je werkzaamheden uit kunt voeren. De werkplek waarmee je verbinding maakt is ook altijd dezelfde, met dezelfde snelkoppelingen en icoontjes. Er is geen verschil of je op kantoor zit of onderweg bent.

Afgelopen jaar is onder invloed van Covid-19 duidelijk geworden hoe belangrijk het is dat het bedrijfsnetwerk bereikbaar is vanaf Internet. In alle haast om dit voor elkaar te krijgen wordt wel eens te weinig aandacht gegeven aan de beveiliging die daarbij om de hoek komt kijken.

Bij ons is het netwerk opgebouwd met beveiliging als uitgangspunt. Extra toegangscontrole, encryptie, antivirus, firewalls op twee niveau's, aan alles is gedacht. Back-ups worden op diverse momenten gemaakt zodat je in het geval van een calamiteit niet in paniek hoeft te raken. 

Die hele omgeving wordt door ons constant in de gaten gehouden en waar nodig komen we meteen in actie.

Ga je onze werkplekken gebruiken dan kan je de AVG op die gebieden meteen afvinken.
 

Flexibel

Betalen naar gebruik

Wanneer er wisselingen zijn in jullie bedrijf (nieuwe collega's of vertrekkende collega's) dan is dit geen probleem. De betalingen gaan per maand per benodigde werkplek, hierdoor betaal je dus nooit voor iets wat je niet gebruikt!
Bovendien krijgen part-timers (<16 uur) bij ons een flinke korting op het abonnement. En stel dat je ineens een groot aantal nieuwe werplekken nodig hebt, dan kost ons dat veel minder tijd (lees: geld) in vergelijking met een traditioneel opgezet netwerk. 

Staan jullie op het punt om te investeren in jullie huidige systeem? Of denken jullie erover om de bestaande IT omgeving te moderniseren? Neem dan gerust eens contact op met ons. Waarschijnlijk denk je naderhand ook: "Dat hadden we eerder moeten doen...".

 

Public Cloud 

Wellicht heb je ideeën om diensten te gaan gebruiken die in Azure worden aangeboden. Geen probleem, we kunnen je hierbij ondersteunen. Wij leveren en bieden support op alle beschikbare diensten binnen de Azure public cloud van Microsoft. Hierbij kan je denken aan WVD (Windows Virtual Desktops), Websites, Powerapps, SQL services, etc.

De Windows Virtual Desktop is 1-op-1 vergelijkbaar met de Online Werkplekken die wij vanuit onze Private Cloud aanbieden. Echter richt Microsoft/Azure zich op dit moment, gezien de kosten, nog op grotere ondernemeningen vanaf 60 werkplekken en meer. Maar voor het MKB zeker een factor om rekening mee te houden in de toekomst. Wij hebben in ieder geval de kennis in huis om dit voor je in te richten en te onderhouden.