Hosted SafeNet tokens

Hosted SafeNet tokens

Nagenoeg elk bedrijf geeft op een of andere manier de mogelijkheid aan medewerkers of relaties om via Internet verbinding te maken met de kantoor automatisering. En waarom niet? Het is een uiterst prettige en efficiënte manier van werken.

Echter kan aan de beveiliging nog veel worden verbeterd. Zo wordt op veel plaatsen genoegen genomen met alleen de combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord.

Voor elk bedrijf wat wel de meerwaarde ziet van toegangsbeveiliging voor hun IT omgeving, maar niet in de gelegenheid is om dit aan te schaffen en te onderhouden heeft TNS IT de perfecte oplossing.

Hosted SafeNet Premium
Wij bieden u de maximale beveiliging met behulp van SafeNet soft- en hardware, zonder de gebruikelijke forse investeringen. Het principe is eenvoudig.

U huurt op maandelijkse basis tokens van TNS IT. In de huur is het systeembeheer, hardware en licenties voor Hosted SafeNet inbegrepen.

De mogelijkheden lijken hiermee eindeloos, en hieronder ziet u een klein aantal praktijkvoorbeelden. Graag geven we u een demonstratie hoe wij uw toegangsbeveiliging kunnen optimaliseren met behulp van Hosted SafeNet Premium.

Remote Desktop Services / Citrix
U heeft een Remote Desktop Services server of Citrix Server voor Intern gebruik, maar wilt deze ook veilig via Internet toegankelijk maken zodat uw medewerkers of relaties gebruik kunnen maken van uw systeem. Wellicht heeft u de toegang via Internet al mogelijk gemaakt maar is deze nog niet optimaal beveiligd. Dit kunt u eenvoudig realiseren met Hosted SafeNet Premium.

VPN
Medewerkers kunnen VPN verbindingen opzetten naar uw bedrijf. Echter kunnen ze dat doen met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruik Hosted SafeNet Premium om de toegang waterdicht te maken.

OWA
Outlook Web Interface, een onderdeel van Exchange is een populaire manier om op afstand via Internet met Outlook te werken. De toegang hier naartoe kunnen we voor u super veilig maken.

Web Server
Heeft u bepaalde pagina's met prijsinformatie of andere gevoelige informatie op uw website die u liever wilt afschermen voor onbevoegden? Wij plaatsen de Hosted SafeNet Premium agent op de website en u kunt er vanuit gaan dat alleen gebruikers met een token erbij kunnen.

Prijs
Het maandbedrag is € 11,00 excl. BTW per token. Onze vaste relaties krijgen bovendien op het genoemde bedrag nog een behoorlijke korting. Maakt u al gebruik van onze IaaS (ASP) diensten, dan zit u al helemaal gebeiteld omdat we dan een token aan u beschikbaar stellen.